Ervaringen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi porttitor est vitae aliquam vulputate. Sed a feugiat enim, eget finibus nunc. Pellentesque sollicitudin tristique quam, sed ornare velit elementum at. Integer iaculis, enim eu semper fringilla, lacus nunc efficitur sapien, sed gravida mi enim sit amet velit. Praesent congue lacus sit amet ante suscipit facilisis. Etiam maximus sem elit, luctus porta leo sollicitudin quis. Curabitur id mattis neque, nec commodo tellus. Morbi lectus odio, egestas non dictum eget, cursus sed purus.

caret-down caret-up caret-left caret-right
Chris

Een tijd geleden heb ik een ernstig verkeersongeval gehad. Door het ongeval heb ik blijvende fysieke schade opgelopen wat de revalidatie ook psychisch heel zwaar maakte. Gelukkig bestaat er Govitas, een manier waarop ik kan geholpen worden zonder mijn huis te verlaten. Ten eerste omdat het in het begin fysiek heel moeilijk was en ook omdat ik het vervelend vond om hulp te vragen. Monica Claessen heeft mij heel goed opgevangen en mij uitstekend begeleid en nu nog.

Door hun specifieke en persoonlijke aanpak, en toch vanop afstand, ben ik er toch bovenop gekomen en sta ik nu heel anders in het leven. In het begin had ik zo mijn twijfels om het op een 'elektronische' manier te doen omdat ik bijna niets van pc's afweet. Maar ook daarmee ben ik gecoacht. Niet twijfelen, gewoon doen! Elke dag dat je het niet doet is een dag verloren dat jij je beter kan voelen.

Anoniem

Het gaat goed met me.
Er is ondertussen veel veranderd in mijn leven. Heel veel positieve dingen.
Ik heb een goeie job gevonden die ik heel graag doe. Het andere goede nieuws is dat ik al even opnieuw een relatie heb.
Iets dat pas kan gebeuren als je in het reine staat met jezelf.
Nu neem ik terug meer deel aan het sociale leven en straal ik ook geluk uit.
Wat mijn fysieke gezondheid betreft, kan ik zeggen dat mijn streefdoel wat gewicht betreft, heel dichtbij is. Langzaam maar zeker zijn we er bijna. Ondertussen al meer dan 20kg afgevallen en nog minder dan 10kg te gaan. En dit allemaal op een gezonde en eenvoudige manier, zonder honger te lijden en steeds nee te moeten zeggen. Tijdens een check up in het hospitaal waren ze verbluft over het resultaat. Niet alleen met het oog waar te nemen maar zeer zeker in de bloedwaarden. De medicatie voor mijn diabetes type 2 zijn aangepast. (lees teruggeschroefd)
Dankzij de goeie opvolging, want laten we eerlijk zijn, er zijn periodes dat het moeilijker gaat, maar die zijn die steeds zeldzamer en ook korter.
Vandaar dat ik de mensen van Govitas via deze getuigenis nogmaals wil bedanken voor de steun die ik gekregen heb en nog steeds krijg als het nodig is.

Dave

Internet lijkt onpersoonlijk maar de psychologen van Govitas slechten deze brug! Met veel mogelijkheden om in contact te komen met je behandelaar! Of het nu met een berichtje of een sms’je is je vraag is zo gesteld! Tevens is de omgeving zo ingericht dat het heel overzichtelijk blijft met eenduidige opdrachten en het opslaan en verwerken van je uitwerkingen is eveneens eenvoudig!

Anoniem

De huisarts raadde me dit aan. Ik wist het eerst niet goed, maar heb het dan toch een kans gegeven. En ik ben echt blij dat ik het gedaan heb. Het was in het begin wennen en veel opdrachten, maar ik merkte dat ik me beter en beter ging voelen. Ik kan verder met mijn leven dus dank u wel!

Els

Mijn huisdokter had het over Govitas maar ik geloofde er niet direct in. Omdat ik niet kan horen vond ik geen psycholoog. Met te proberen heeft het mij toch goed geholpen. Ik voel mij nu veel beter.

Scroll to top