Je testresultaten

Deze testresultaten dienen enkel om na te gaan of je in aanmerking komt voor een Govitas behandeling en niet voor diagnostische doeleinden. Voor een uitgebreide diagnostiek verwijzen wij je verder naar onze betalende test.

Je scores geven aan dat een behandeling bij Govitas niet noodzakelijk is.

Je scores geven aan dat je een hoeveelheid klachten hebt waarbij we aanraden om een behandeling op te starten bij Govitas.

Wil je weten of je klachten risico’s inhouden? Krijg meer inzicht in de aard van je depressieve klachten, negatief zelfbeeld en/of eetproblemen. Voor slechts €45 (prijs in testcentra €250) kan je gebruik maken van de uitgebreide vragenlijst waarbij je een gedetailleerd rapport ontvangt. Meld je nu aan.

Registratie is gratis. Jouw persoonsgegevens worden enkel verwerkt voor intern gebruik binnen Govitas. Je persoonsgegevens worden niet aan derde partijen verkocht, doorgegeven of meegedeeld. Govitas maakt geen gebruik van nieuwsbrieven of welke vorm dan ook van reclame via e-mail.

Je komt niet in aanmerking voor een behandeling bij Govitas. Je scores geven aan dat je klachten een andere behandeling nodig hebben. We raden je aan om contact op te nemen met je huisarts. Bij concrete zelfmoordplannen kan je terecht op www.zelfmoord1813.be  of www.113.nl.

Scroll to top